1.Amatör Küme'de Heyecan Başlıyor

22 Takımın katılımıyla 2(iki) grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan 1. Amatör Lig Müsabakaları hafta sonu başlayacak.

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Liginde 2023- 2024 sezonu bu hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak.

Futbol İl Temsilcisi Bahattin Ergüven, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek; “Daha önce yaptığımız toplantılarda 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde yer alan takımların gruplarını ve fikstürünü belirlemiştik. Bu hafta sonunda ilimizde 1. Amatör Küme Futbol Liginde A ve B gruplarında oynanacak karşılaşmalar ile ligimiz start alacak. Yeni sezonun tüm takımlarımız adına başarılı geçmesini diliyorum.” Dedi

Ergüven ilk hafta maç programınım Tertip Komitesinin Çarşamba günü yapacağı toplantının ardından belirleneceğini de belirtti.

22 Takımın katılımıyla 2(iki) grupta çift devreli  lig usulüne göre oynanacak olan 1. Amatör Lig Müsabakaları 21-22 Ekimde başlayacaktır. Müsabakalar sonunda gruplarında ilk 2 (iki) sırada yer alan takımlar eleme usulüne göre Play-Off oynayacaktır. Gruplarından son (üç) sırada yer alan takımlar ise küme düşecek.

A Grubu: Alacakaya Kromspor, Kovancılarspor, Arıcakspor, Doğukent Gençlikspor, Maliyespor, Sanayi Sitespor, Tayfunspor, Elazığ İl Özel İdare, Yazıkonakgücü, Yeni Mahallespor, Abdullahpaşaspor.
B Grubu: Sivricespor, Paluspor, Karakoçan 1985 Spor, Balakgazi 1516 Spor, Hicret Gençlikspor, Harput Fıratspor, Harputspor, Sürsürüspor, Beyhan Bld., Şekerspor, Yolspor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme