11 Milyon Davalımız Var

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanlığı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı'nda 11 milyonun üzerinde karara bağlanmayan açık dava dosyası olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanlığı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda yargı mensupları ve müfettişlerle bir araya geldi.

Teftiş Kurulunun geçen yıl yaptığı denetim, araştırma, inceleme ve soruşturma faaliyetlerini değerlendirdiklerini belirten Bakan Tunç, bu kapsamda 2024 yılında karara bağlanması gereken 11 milyonun üzerinde dava dosyası olduğunu ifade etti.

2024 HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, teftiş kurulu ile bu yıla ilişkin hedefleri üzerinde istişarelerde bulunduklarını belirterek, sosyal medyasından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ülkemizin dört bir yanında mesai mefhumu gözetmeden etkin ve iyi işleyen bir yargı sistemi için çok hassas bir görevi yerine getiren Teftiş Kurulumuza teşekkür ediyor, toplantımızın yargı teşkilatımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme