23 Elazığ FK'da Transfer Harekâtı

2024-2025 Sezonunda 3. Lig 1. Grupta mücadele verecek olan 23 Elazığ Futbol Kulübü yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Genel Kurul sonucunda oluşan yeni yönetim kurulu Teknik Direktör problemine çözüm getirmesinin ardından transfer çalışmalarına başladı.
Yeni sezonda mücadele vereceği grupta güçlü bir kadro ile yer almayı planladıklarını belirten 23 Elazığ FK. Yönetim kurulu başkanı Arif Osman Gençtürk, “Kadromuzun ihtiyaçlarını giderecek transfer çalışmalarımıza başladık.

Teknik Direktör ve sportif Direktörümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda başlayan çalışmalarımız kapsamında ilk olarak Keçiörengücü’nden orta saha oyuncusu Haktan Yüce ve kanat oyuncusu Sedat Peker ve Elazığspor’dan Muhammed Hamza Çelik ile anlaşarak sözleşme imzaladık. Daha önce yaptığımız genç oyuncu elemelerinde tespit ettiğimiz 9 oyuncudan İl Özel İdareden Berat Özdemir ile alt yapımızdan İnanç Polat ile de sözleşme imzaladık.

Transfer çalışmalarımız kapsamında deneyimli oyuncular ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sert bir gruptayız. Kadromuzda deneyimli oyuncuların bulunması gerekiyor. Murat Kayalı, Eren Çinkılıç, Mesut Saray ile görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayarak takımımızın ikinci etap hazırlık kampına bu oyuncuları yetiştirmeyi planlıyoruz. “dedi.

23 Elazığ FK'da Transfer Harekâtı

23 Elazığ FK'da Transfer Harekâtı

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme