23 Elazığ FK'dan Adalet Vurgusu

Teknik Sorumlu Ümit Tütünci 'Hakemlerin maçları adil ve kuralar kapsamında yönetmesi gerekir. Bizim alın terimize yazık.' dedi.

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci Hakemlerin adil olmasını istedi. Geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Muşspor maçında penaltılarının verilmediğini rakip takım futbolcularına iki kırmızı kartın çıkmadığını belirten Tütünci, “Biz mütevazı bir takımız ve ligde belirlediğimiz hedefe ulaşmanın mücadelesini veriyoruz. Deplasmanda oynadığımız Muşspor maçında net bir penaltımız verilmedi, rakip takım oyuncularından ikisine net kırmızı kart verilmesi gerekirken kart dahi çıkmadı. Hakemlerin maçları adil ve kuralar kapsamında yönetmesi gerekir. Bizim alın terimize yazık.” dedi.

Takımının ligde arzuladıkları hedefe ulaşması için mücadeleye devam edeceklerini belirten Ümit Tütünci, şunları söyledi; “Bu takıma tüm Elazığ’ın sahip çıkması gerekir. Burada 50-60 kişi bu şehrin başarısı için emek veriyor. Şehrin bu takımı sahiplenmesi bizim hedefimize ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Bu yıl kurduğumuz bu takım bu yıl hedefine ulaşırsa ki ulaşacaktır, seneye yapılacak birkaç takviye ile daha önemli başarılara imza atacaktır.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

“Bu hafta evimizde oynayacağımız Anadolu Üniversitesi maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak grupta daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Takımımızda Güney cezalı, Günay sakatlıktan çıktı, birkaç sakat oyuncumuz daha var. Ancak Anadolu Üniversitesi maçını kazanacak gücümüz var. Cumartesi günü futbol severleri maçımıza davet ediyorum. Onların da desteği ile amacımıza ulaşmamız kolaylaşacak.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme