23 Elazığ FK Galibiyet Peşinde

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ FK.da yarın oynanacak Ergene Velimeşespor karşılaşmasında tek amaç galip gelmek.

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 23 Elazığ FK, 14 Ekim Pazar günü Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek.


HEDEFLER

Sezona yenilenmiş bir kadro ile başlayan 23 Elazığ FK, şu ana kadar oynadığı maçlarda pozisyon bulmasına rağmen bu fırsatları skora yansıtmakta zorluk çekti. Ligde henüz gol atamayan takım, bu durumu değiştirmek için sabırsızlanıyor. Teknik Sorumlu Ümit Tütünci, “Bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmada ilkleri yaşamak istiyoruz. İyi bir takımız ancak bunu maçlarda skora yansıtmakta sıkıntı yaşadık.” ifadelerini kullandı.

Son kupa maçında takımın iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Tütünci, bu olumlu reaksiyonu Ergene Velimeşespor karşısında da göstermek istediklerini belirtti. “Bu reaksiyonu yarın oynayacağımız maça yansıtmamız durumunda arzu ettiğimizi elde edeceğiz. Ben buna inanıyorum ve yarın ligde ilk galibiyetimizi almanın mücadelesinden istediğimizi alarak ayrılacağımıza eminim.” diye ekledi.


MAÇ BİLGİLERİ VE HAKEM ATAMALARI

23 Elazığ FK ile Ergene Velimeşespor arasındaki karşılaşma, 14 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemi Turhan Beyke olacakken, yardımcılıklarını Mehmet Saldıraner ve Selçuk Kaplan üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Furkan Onur Sarıoğlan olarak belirlendi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme