23 Elazığ FK'nın Sezon Açılışı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Artvin Temsilcisine konuk olacak…

2024-2025 sezonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan 23 Elazığ FK, sezonun ilk maçında Artvin Hopaspor ile karşı karşıya geliyor. Bu kritik maç, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 15:30’da Arhavi İlçe Stadı'nda gerçekleştirilecek. Takım, sezonu puan veya puanlarla başlamak amacıyla büyük bir mücadele verecek.

TEKNİK SORUMLU ÜMİT TÜTÜNCİ’DEN AÇIKLAMALAR

23 Elazığ FK'nın Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci, bu sezon yeni bir kadro oluşturduklarını ve buna bağlı olarak kapsamlı bir çalışma süreci geçirdiklerini belirtti. Tütünci, "Sezona arzu ettiğimiz şekilde tam olarak hazırlanamadık. Ancak son 10 günde tempoyu artırabildik. Yeni bir kadro yapısı nedeniyle ligde birkaç hafta arzu ettiğimiz performansın altında kalabiliriz. Bunun önüne geçmek için gerekli tüm önlemleri aldık ve süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız." dedi.

MAÇIN HAKEM ÜÇLÜSÜ VE DETAYLAR

Artvin Hopaspor-23 Elazığ FK maçının hakemi Hakan Ergin olacak. Ergin'in yardımcılıklarını Selçuk Gökgöz ve Volkan Altun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Furkan Sarıoğlu olacak.

SEZON BEKLENTİLERİ VE HEDEFLER

Ümit Tütünci, bu sezon için takımın hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. Tütinci; "İyi bir mücadele ile bugün sezona puan veya puanlar alarak başlamanın çabasında olacağız. Sezonun bize ve tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme