• Haberler
  • Spor
  • 30 Maçtır Yenilmeyen Elazığspor'da Hedef Galibiyet

30 Maçtır Yenilmeyen Elazığspor'da Hedef Galibiyet

Yarın saat 19:00'de 00'da Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma ligin en az gol yiyen iki takımını karşı karşıya getirecek…

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 5. Hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 19.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde Giresunspor’la karşı karşıya gelecek Temsilcimiz Elazığspor’da tek hedef kazanarak Menemen-Vanspor Maçı’nın sonucuna göre liderliğe yükselmek…,

Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bülent Yenihayat ve öğrencileri hafta boyunca yaptığı idman ve antrenmanlarla Giresunspor maçına hazırlandı.
Ligde oynadığı dört maçta bir beraberlik ve 3 galibiyet alan Elazığspor, Giresunspor’u da deplasmanda yenerek namağlup unvanını 31. Maça çıkarmak istiyor.

KENDİMİZE BİR HEDEF BELİRLEDİK VE BU HEDEFE ULAŞMAK İÇİN MAÇLARIMIZI OYNUYORUZ

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat maç öncesi yaptığı açıklamalarda ““Yine zor bir müsabaka oynayacağız. Giresunspor genç ve kapanan bir takım. Bizde buna göre hazırlandık. Amacımız bu maçı kazanıp ligde alınacak sonuçlara göre haftayı lider olarak kapatmak.” dedi.


Bülent Yenihayat; “Biz lige başlarken kendimize bir hedef belirledik ve bu hedefe ulaşmak için maçlarımızı oynuyoruz. Geçen hafta zorlu bir deplasmandan Van deplasmanından kazanarak döndük. Bu takımımızın gücünü gösterdi. Bu hafta yine deplasmanda grubumuzun zorlu takımlarından genç ve kapanan bir rakip olan Giresunspor ile karşılaşacağız. Hafta içinde bu maçı nasıl kazanırızın çalışmalarını yaptık. Yarın rakibimiz karşısında kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız ve oyunumuzu rakibe kabul ettirdiğimiz takdirde bu maçtan da üç puan alarak ayrılacağımıza inanıyorum. Amacımız kazanmak ve yeni haftaya lider olarak girmek.” diye konuştu.

LİGDE EN AZ GOL YİYEN İKİ TAKIMIN MAÇI

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor geride kalan 4 haftada rakip filelere 5 gol gönderirken kalesinde sadece Belediye Derince (1-1) ve Nazili Belediyespor (3-1) Müsabakalarında 1’er gol gördü.
Ev sahibi Giresunspor ise ligde oynadığı Nazillispor ve Diyarbekirspor maçlarında kalesini gole kapatarak önemli savunma başarısı ortaya koyarak kalesinde sadece iki gol gördü.


TAKIM BUGÜN KAMPA GİRDİ

Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde tek hedefi Giresunspor’u mağlup etmek olan bordo- beyazlılar bugün hazırlıklarını tamamlamak için kampa girdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme