4 Atlet Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Utku Doğan, Kadir Ozan ve Azat Aydemir elde ettikleri başarılarından dolayı Fenerbahçe Atletizm Kulübü'nü tercih ederek transfer oldular.

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Milli Atlet Hasan Turğut’un yetiştirdiği 4 Atletizm sporcusu Fenerbahçe Atletizm Kulübü’ne transfer oldu.

Hasan Tuğrul’un koordinesinde çalışmalarına devam eden;

Utku Doğan 800 Metreyi 2 dakika da koşarak Türkiye 3’lüğünü,

Kadir Ozan Oğuz 1500 metreyi 4 dakika 16 saniyede koşarak Türkiye 6’lığını,

Yusuf Şanlı 3000 metreyi 9 dakika 3 saniyede koşarak Türkiye 7’liğini,

Azat Aydemir 1500 metreyi 4 dakika 31 saniyede koşarak Anadolu Bölge 5’liğini elde ettiler.

Büyük kulüplerin radarına takılan Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Utku Doğan, Kadir Ozan, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir elde ettikleri başarılarından dolayı Fenerbahçe Atletizm Kulübü’nü tercih ederek transfer oldular.

4 Atlet Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

1 YIL GİBİ KISA SÜREDE YETİŞTİRDİĞİMİZ SPORCULARIMIZ FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLDULAR

Genç yetenekler yetiştiren ve büyük başarılara imza atan Hasan Turğut transfer olan sporcuları ile ilgili açıklamalarda bulunarak desteklerinden ötürü Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür etti.

Milli Atlet Hasan Turğut, “Atletizm Milli Takım Antrenörü Aslan Koç hocam ve İl Müdürümüzün de teşvikleriyle beraber çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılarla bugün 1 Yıl gibi kısa sürede yetiştirdiğimiz sporcularımız Fenerbahçe’ye transfer oldular. Yaşadığımız sevinç ve elde ettiğimiz başarılardan dolayı da bugün Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’i ziyaret ettik. İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in teşvikleriyle başladığım antrenörlük kariyerimde kısa sürede güzel ve başarılı işler başardım. Aynı zamanda Şube Müdürümüz Alaattin Özdemir’e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

EREN; “HEM ŞEHRİMİZİ HEM DE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜMÜZÜ GURURLANDIRDILAR”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Gençlik ve Spor Kulübümüz Atletizm sporcularından Utku Doğan, Kadir Ozan, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir göstermiş oldukları başarıları ile Fenerbahçe Atletizm Kulübüne transfer oldular. Antrenör Hasan Turğut ve sporcularımızı İl Müdürlüğümüz de ağırladık. Tabi bu sporcularımız daha kariyerinde 1. Yılı dolduruyorlar, inşallah ilerleyen zamanlar da daha iyi yerlerde ve dereceler de göreceğiz. Büyük başarılara imza atarak hem şehrimizi hem de Gençlik ve Spor Kulübümüzü gururlandıran sporculara yeni Kulüplerinin hayırlı olmasını önlerinde inşallah daha büyük başarılara imza atabilecekleri yıllar olmasını diliyorum. Gençlik ve Spor Kulübü antrenörümüz Hasan Turğut’a ve sporcularımız Utku Doğan, Kadir Ozan, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, yeni kulüplerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme