'81 İl 81 Emanet' Projesi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılında 81 ilde e-twinning projesi hazırlandı. 81 il 81 emanet projesinde Elazığ'ı ise Şehit Canbert Tatar İlkokulu öğrencileri temsil etti. Okul bahçesinde 100. yıl anısına okul öğrencileri koreografi gerçekleştirildi. Bu anlar drone kamerası ile görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılına özel, 81 ilden 81 okul öğrencisinin katılımıyla 100. yılın önemini ve coşkusunu yaşatmaya dönük bir e- twinning projesi gerçekleştirildi.

100 YILLARCA YAŞASIN CUMHURİYET

Okul öğretmen ve yöneticileri 81 İL 81 Emanet eTwinning projesi kapsamında 100 yıllık Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemi üzerinde durarak milli değerlere olan bağlılığı güçlendirirken aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirdiler. Yurdumuzun 81 ilinin uyumu aynı proje içinde gösterilerek, 81 ilin tek yürek halinde ülkesine sahip çıktığı tüm dünyaya gösterildi.

’81 il 81 Emanet’ Projesine ilimizden Sınıf Öğretmeni Semra Temurtaş Şehit Canbert Tatar İlkokulu öğrencileri katıldılar. Okul bahçesinde 100. Yıl anısına Okul öğrencileri 100 yazacak şekilde dizilerek bir koreografi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin bu etkinliği drone ile fotoğraflanırken Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye’ye anlatmaya çalıştılar.

Günışığı Gazetesi olarak  Projemizdeki tüm öğretmen ve öğrencilerimizi, onları bu çalışmada yalnız bırakmayan ve okullarında emek veren diğer branş öğretmenleri ve destek olan okul idarelerini bu başarılı çalışmalarından ve gösterdikleri emekten ötürü gönülden tebrik ederiz. 100 YILLARCA YAŞASIN CUMHURİYET...

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme