9'u 5 Geçe Hayat Durmadı!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında saygıyla anıldı. Tüm yurtta saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla vatandaşlar saygı duruşunda bulundu

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'üncü yılında, saat 09.05'i hayat 2 dakikalığına dururken, ilimizin bazı mahallerinde ise hayatın normal seyrinde ilerlemesi tepkilere neden oldu…
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yılında saatler 09.05'i gösterdiğinde tüm yurtta hayat durdu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te de sirenlerin çalmasıyla vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Hayat durdu...

O anda her noktada hayat, Ata'ya duyulan saygının işareti olarak iki dakikalığına durdu. Ancak haber merkezimizin Ata’ya saygı anları haber yapmak için durduğu bazı mahallelerde hayat normal seyrinde devam etmesi üzüntülere sebep oldu.
Günışığı Gazetesi olarak aziz vatanımızın mimarı yüce Atatürk'ü, geçen zamana inat artan bir özlemle anacak, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti ile laik ve demokratik devlet düzenine canı pahasına sahip çıkacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mimarı ATA'MIZI saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme