Acar'dan Yeni Sezon Mesajı

2024-2025 futbol sezonu için İl Tertip Komitesi, Süleyman Acar başkanlığında Amatör Spor Evinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, 12-13 Ekim tarihlerinde başlayacak 1. Amatör Ligin 1. Hafta müsabakaları düzenlenerek spor kamuoyuna duyuruldu.

SEZONUN HEYECANI BAŞLIYOR

TFF İl Temsilcisi Süleyman Acar, yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamada, “Özlemle beklediğimiz 2024-2025 futbol sezonu yerel amatör ligler başlıyor. Futbolda her sezon yeni bir umuttur, içinde yeni beklentiler barındırır. Bizler de bu umutları taşıyor, yeni sezonun heyecanını sizlerle birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Acar, sezon boyunca dostluğun, kardeşliğin ve birlikteliğin ön planda olmasını umarak, “Heyecan ve rekabet seviyesi yüksek maçlar bizleri bekliyor. İlimiz futbolunu en üst seviyelere çıkarmak için sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz,” dedi. Ayrıca, futbolun tüm paydaşları arasında sevgi ve saygının önemine dikkat çekti.

ADİL VE DÜRÜST BİR YÖNETİM

Acar, “Adil, dürüst ve şeffaf bir komite kurulu ile ilimiz futboluna katkıda bulunmak istiyoruz. Eğer birbirimize sevgi ve saygı gösterirsek, futbolun marka değeri artacaktır,” şeklinde konuştu.

FAİR PLAY VE ORTAK DEĞERLER

Acar, Fair Play’e özel bir vurgu yaparak, “Yeni sezonun birlik ve beraberlik içerisinde, Fair Play ruhuna duyarlı bir şekilde geçmesini diliyorum,” dedi. Liglerde yer alacak takımlara, teknik direktörlere, futbolculara, hakemlere ve tüm futbola emek verenlere başarı ve mutluluk dileklerini iletti.

FUTBOL AİLEMİZİ FAİR PLAY RUHUNA DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.

Süleyman Acar, yeni sezonun futbol aşkıyla dolu, hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, herkese saygılarını sunarak; “ Eğer futbolun tüm paydaşları olarak birbirimize ne kadar sevgi, saygı gösterir, değer verirsek futbolun marka değeri o kadar artar. Tüm bu ortak değerlerle birlikte Fair Play’e de ayrı bir özen gösterelim. Yeni sezonla birlikte; sevgi, saygı, hoşgörü önceliğimiz, Fair Play yaşam tarzımız olmalı. Futbol ailemizi Fair Play ruhuna duyarlı olmaya davet ediyorum.
Liglerimizde yer alacak tüm takımlarımıza, sahada görev yapacak teknik direktör, futbolcu, hakem, gözlemci ve temsilcilerimiz başta olmak üzere, futbola katkı sağlayan, emek veren herkese ve siz değerli futbolseverlerimize başarı, sağlık ve mutlulukla dolu bir sezon diliyorum.
Yeni sezonun birlik ve beraberlik içerisinde, hayırlı, uğurlu, verimli, başarılı ve futbol aşkıyla dolu geçmesi dileğiyle, herkese saygılarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme