• Haberler
  • Genel
  • Açıkkapı: Çamurlaşmayın Adam olun, adam kalın…

Açıkkapı: Çamurlaşmayın Adam olun, adam kalın…

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yorumlarıyla şahsını eleştirenler ateş püskürdü. Milletvekili Açıkkapı 'İnsanımızın, şahsımızın şerefini, onurunu, izzetini küçümseyen çakallara müsamahamız yoktur.'dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medya hesabından şahsını küçültecek yorumlarda bulunanlara sert tepki gösterdi. Bugüne kadar Mütevaziliği ve nezaketli davranışlarıyla takdir toplayan Milletvekili Açıkkağı; “Çakallara taviz vermedik, arsızlara taviz vermedik vermeyeceğiz.
Nezaketimizi, mütevaziliğimizi zaaf olarak görüp, olayı yanlış anlayan küçük kafalı aptallar… Pisliğinizi bizden ve samimi yol arkadaşlarımızdan uzak tutun.”ifadelerini kullandı.
Milletvekili Açıkkapı’nın paylaşımı şöyle; “

MÜTEVAZİLİĞİMİZİ ZAAF OLARAK GÖREN ZAVALLILAR…

“Biz hemşehrilerimizi de, vatandaşlarımızı da sevmeye, onlara elimizden geldiğince daha fazlasıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. İnsanımıza insanca yaklaşmaya, onlara değer vermeye devam edeceğiz. Siz, bizi ve nezaketimizi değersizleştirmeye çalışsanız da biz adamlığımıza devam edeceğiz.
Klavye kahramanlığı yapan zavallılar… Bu alemde, çakallarla yolumuz kesişmedi ve asla kesişmeyecek.
İnsanımızın, şahsımızın şerefini, onurunu, izzetini küçümseyen çakallara müsamahamız yoktur.
Siz, size hakaret eden, sizi hakir gören, sizi adam yerine koymayanlara methiyeler dizmeye devam edin….Biat etmeye devam edin… Biz mütevaziliğimizden de adamlığımızdan da taviz vermedik, vermeyeceğiz.
Çakallara taviz vermedik, arsızlara taviz vermedik vermeyeceğiz.
Nezaketimizi, mütevaziliğimizi zaaf olarak görüp, olayı yanlış anlayan küçük kafalı aptallar…
İhanet havuzunda yıkanıp temizlenmeye çalışan aptallar...
Pisliğinizi bizden ve samimi yol arkadaşlarımızdan uzak tutun.
Çamurlaşmayın.
Adam olun, adam kalın…”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme