Açıkkapı'dan O İlçelere Müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ'da yürütülen yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karakoçan ve Maden’de Emniyet Lojmanları

Açıkkapı’nın açıklamasına göre, Karakoçan ve Maden ilçelerinde yapılacak olan emniyet lojmanları inşaatı Bakanlık tarafından yatırım programına alınarak, ihale süreci başlatıldı. 

Karakoçan’da 40 daire, Maden’de ise 16 daire olmak üzere toplam 56 dairelik emniyet lojmanları yapımı için 15 Ağustos tarihinde ihale gerçekleştirilecek. 

Alacakaya’da Yol Çalışmaları

Alacakaya ilçesi Çataklı Köyü yolunda ise planlanan 5 kilometrelik bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt çalışmaları başladı. İl özel idaresi ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla hayata geçirilen bu proje, köy yolunun daha güvenli ve ulaşılabilir hale gelmesini sağlayacak. 

Milletvekili Açıkkapı, çalışmalarda emeği geçen ekiplere teşekkürlerini iletti ve kolaylıklar diledi.

Açıkkapı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İlk olarak; Bakanlığımızdan yatırım programına alınarak bizim aracılığımızla yapılacak olan “Karakoçan ve Maden ilçe Emniyet Lojmanları yapımı işi” (40 daire Karakoçan, 16 daire Maden, toplam 56 daire) şu an ilanda olup, 15 Ağustos tarihinde ihale edilecektir.

Alacakaya ilçesi Çataklı Köyyolunda Programlı olarak yapılacak olan 5 km bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt çalışmaları başladı. 

Arıcak İlçesi Bükardı Belde Yolu, Güvenlik Yolu Kapsamında 8 km lik yol yapım ve Altyapı Çalışmalarımız devam ediyor.

2. BSK asfalt döküm ekibimiz Baskil Çavuşlu köyyolunda çalışmasını sürdürmekte olup 4. Km lik yolun % 25 i tamamlanmıştır.

İl özel idaresi ekiplerine teşekkür ediyor , kolaylıklar diliyorum.

İlin milletvekilleri olarak, kurum ve kuruluşlarımızın yatırımları noktasında birlikte çalışma anlayışımızla Elazığ’ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Aziz şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme