Açıkkapı, Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, hafta sonu düzenlenen programlar kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldı. AK Parti 8. Kongre sürecinin başlamasıyla birlikte, Elazığ'daki üç belde kongresine katılan Açıkkapı, teşkilat mensupları ve yol arkadaşlarıyla buluştu.

Açıkkapı, yoğun programının ilk ayağı olan Yazıkonak beldesindeki kongreye katıldı. Kongre öncesinde vatandaşlarla hasbihâl eden Açıkkapı, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi. Kongrenin ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Yazıkonak’taki kongremizi büyük bir katılımla tamamlayarak, daha sonra hemşehrilerimizle hasbihâl etme imkanı elde ettik Belde Başkanı seçilen Sayın Hüseyin Gülmez’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Kongreye katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı çalışmalar nasip etsin.”

 Yazıkonak’taki kongrenin ardından Akçakiraz’da düzenlenen 8. Olağan Belde Kongresi’ne katılan Açıkkapı, burada da yeni seçilen Belde Başkanı Emrah Boz’u tebrik etti. Boz ve ekibine başarılar dileyen Açıkkapı, Akçakiraz’ın gelişmesi için hayırlı çalışmalar yapılmasını temenni etti.

Belde kongreleri programının son ayağında Yurtbaşı beldesindeki 8. Olağan Belde Kongresi’nde yer alan Milletvekili Açıkkapı, belde başkanı seçilen Ruhi Çevik ve yönetim ekibini tebrik ederek şunları söyledi:

 “Yurtbaşı’lı hemşehrilerimin gönülden desteğiyle, Yurtbaşımız ve güzel şehrimizde daha güçlü çalışmalara imza atacağız. Kongreye gösterilen yoğun ilgi için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kongrelerimizle teşkilatımızın azmi ve enerjisi tazelendi.”

 Tarım Fuarı Ziyareti

 Belde kongrelerinin ardından Milletvekili Açıkkapı, Elazığ’da düzenlenen Tarım Fuarı’nı ziyaret ederek tarım sektörüne katkı sağlayan firmalarla bir araya geldi. Yaklaşık 3,5 saat boyunca fuar alanındaki stantları gezip, katılımcı firmalarla istişarelerde bulundu. Fuara katılan firmaların Elazığ tarımına yaptığı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Açıkkapı, şöyle konuştu:

“Bereketli topraklarımızın kıymetli üreticileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Şehrimize değer katan tüm firmalarımıza ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Sağ olsun, var olsunlar.”

 Şehit Sefer Alan İçin Mevlid-i Şerif

 Milletvekili Açıkkapı, programının bir diğer önemli bölümünde şehit kahraman askerimiz Sefer Alan için okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı. Burada şehit ailesiyle bir araya gelen Açıkkapı, duygularını şu sözlerle ifade etti:

 “Vatanı, milleti, bayrağı, ezanı için gözünü kırpmadan şehadete koşan hemşehrimiz Sefer Alan kardeşimiz ve tüm şehitlerimiz için her daim dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Rabbim tüm kahramanlarımızın mekanlarını cennet, makamlarını âli eylesin.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme