• Haberler
  • Gündem
  • Açıkkapı: Nefretlerin Dışa Vurumunu İbretle İzliyoruz!

Açıkkapı: Nefretlerin Dışa Vurumunu İbretle İzliyoruz!

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Üyesi Ejder Açıkkapı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'Erdoğan başka ülkeye gider, Amerikaya gider' şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

Açıkkapı, 15 Temmuz darbe girişiminden önce fetöcülerin benzer ifadeler kullandığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: 

Bu milletin bağrından çıkmış , gururumuz,  tarihimizin en büyük siyasi liderlerinden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik bu çirkin , saygısız ifadeleri reddediyor, kınıyorum. 

Bu tarz gayrı ahlaki, gayrı vicdani ifadeleri kullananların beyinlerinin ardındaki nefretlerinin dışa vurumunu ibretle izliyoruz.  

Sonuç olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına yönelik ifade kullanırken ölçüyü kaçıranların hezeyanını ibretle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza kaçacak diyenlerin neredeyse hepsi kaçtılar, vatansız kaldılar. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın sık sık ifade ettiği gibi Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi de tutarsız, ölçüsüz muhalefet.  

Tabi , bu tür açıklamalarda akıllarınca korkutma, sindirme gibi amaçlar da her daim arka planda işlemektedir.

Hatırlarsanız ismi lazım değil bir muhalefet partisi lideri de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu tarz çirkin bir üslupla açıklamalarda bulunmuş, yurt dışı uçuşların seçim akşamı yasaklanmasını talep etmişti. 

Tabi milletten kopuklar, bu milletin gönlünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerini yıllardır fark edemediler, bilmiyorlar. Bildikleri de, yanıldıklarına ne yazık ki yetmiyor.  Bakın üstünü çizerek hatırlatıyoruz! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu milletin gönlündeki yeri her zaman ayrıdır. Aziz milletimizin sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçin. Yerinizi bilin, haddinizi bilin, boyunuzu da yaşınızı da aşacak sözlerden uzak durun. 

Ne 15 Temmuz fetullahçı hain darbe girişiminde, ne muhtıralarda, ne batının tehditlerinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve onun AK kadroları diz çökmedi, diz çekmez! 

Ben buradan bu şahsa diyorum ki, aziz milletimizden özür dileyin.

Necip milletimizin tertemiz oylarıyla seçtiği bir lidere bu tarz çirkin ithamlarda bulunmak hadsizliğinden vazgeçin. Gündemde kalmak, siyasi rant devşirmek istiyorsanız bu doğru bir yöntem değil. 

Kendinize gelin, haddinizi bilin…

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme