Açılış Değil, Kapanış Kurdelesi Kesdiler!

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, ekonomik koşullar nedeniyle kapattığı iş yerine açılış değil, kapanış kurdelesi kesdiler.

Esnafını derinden etkileyen ekonomik kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ekonomik nedenlerden dolayı Elazığ’da 185 kahve ve kıraathanenin kapandığını söyleyen Başkan Ferhat Evsen, 32 yıllık kıraathanenin kapanışında siyah kurdele keserek, esnafa gereken desteğin verilmesi gerektiğini belirtti.

32 YILLIK BİR İŞLETMENİN DAHA KAPANIŞ PROGRAMINA KATILDIK
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle 32 yıllık bir işletmenin kapanış töreni'ne katıldıklarını söyleyen  Başkan Evsen, “Bugün 32 senelik Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki Çemişgezek Kıraathanesi’nin kapanış programındayız. Esnaf EYT, Bağkur, kiralarla gelen zamlarla uğraşırken bugün dediğimiz gibi 32 yıllık bir işletmenin daha kapanış programına katıldık. Güne böyle başlamak moralimizi bozuyor. İnsanlar burada çocuklarını yetiştirdi hayata kattı. Biran önce esnafa gereken desteğin verilmesi gerekiyor. İnşallah bu kapatılan son iş yeri olur en azından bizim sektörde, bu seneki 185. İş yerinin kapanışı oldu.” Dedi. 

Ayrıca Elazığ Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, açıklamasında İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları da kınadı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme