Ağbaba: Yeni Malatyaspor'a Acıyın!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor'un ligden çekilme talebinin onaylanmamasıyla ilgili TFF'ye çağrıda bulundu. Ağbaba 'Lütfen Yeni Malatyaspor'a acıyın ve tesisleri depremde yerle bir olmuş takımın bir yıl daha ligde kalmasına müsaade edin' dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un ligden çekilme talebinin onaylanması için Türki,ye Futbol Federasyonuna çağrıda bulundu.
Yeni Malatyaspor’un durumu ile ilgili Ağbaba şunları söyledi; “Yeni Malatyaspor meselesinde hepimizin içi yanıyor. Deprem nedeniyle ligden çekilmiştik.

Maalesef tesislerimizin durumu kötü, stadımızın durumu kötü ve depremde Yeni Malatyaspor 1 futbolcusunu kaybetti. Bir önceki TFF yönetimi Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesine onay vermişti, yeni seçilen TFF yönetimi ligden çekilmeyi onaylamadı. Bu durum küme düşmesi anlamına gelir.

Hem hükümete hem Türkiye Futbol Federasyonuna çağrım şu; bize bir yıl daha Yeni Malatyaspor’a izin verin, tesislerimizi toparlayalım, kadromuzu kuralım. Ona göre lige devam edelim. Şehrin en büyük teselli ve motivasyon kaynaklarından birisi Yeni Malatyaspor. Yeni Malatyaspor’a bir yıl daha müsaade edilmesi gerektiğini ifade ediyorum. Bir yıl sonra toparlayacağımıza inanıyorum. Lütfen Yeni Malatyaspor’a acıyın ve tesisleri depremde yerle bir olmuş takımın bir yıl daha ligde kalmasına müsaade edin. Bende Yeni Malatyaspor için elimden geleni yapacağım” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme