• Haberler
  • Genel
  • Ak Kadrolar Gönül Köprüsü Kurmaya Devam Ediyor

Ak Kadrolar Gönül Köprüsü Kurmaya Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı, ilimizin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşlara rutin ziyaretlere devam ederek gönül köprüleri kurmayı sürdürüyor.

AK Parti  Elazığ İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Esat Akdağ teşkilat üyeleri ile birlikte ev ziyaretlerini sürdürüyor. 

“Gönül ziyaretleri, AK Parti'nin temel değerlerinden biri olan halkla doğrudan iletişim kurma ilkesini hayata geçirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz önemli bir etkinliktir.

Bu ziyaretlerde, ilimizin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaya çalışıyoruz.” diyen AK Parti Elazığ İl Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Esat Akdağ; ‘Gitmediğin yer senin değildir.’ düsturuyla, İl Başkan Yardımcımız Esin Çakır hanımefendi ile birlikte yürüttüğümüz gönül ziyaretleri programına yaklaşık 3 yıldır ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

2000’E YAKIN EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Elazığ il ve ilçe teşkilatları, milletvekilleri ile birlikte tam kadro düzenledikleri saha çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında şu ana kadar 2000’e yakın ev ziyareti gerçekleştiren AK Parti Elazığ il ve ilçe teşkilatları düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri saha çalışmaları ile Elazığ halkıyla biraraya gelerek, Elazığ ve Türkiye’nin geleceği için hedefleri ve yapılan çalışmaları anlatıyor. 

AKDAĞ; “VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİYLE HEMHAL OLMAYA GAYRET SARFEDİYORUZ

'Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız' düsturu ile çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Esat Akdağ; “Tüm mahallelerimizde ve Esin Hanım ile birlikte koordinatörü olduğumuz tüm ilçe ve beldelerimizde birçok ev ziyaretimiz oldu. Gönül ziyaretlerimizde, başta Milletvekillerimiz, İl Valiliğimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfımız olmak üzere ilgili tüm kurumlarımızın bize bu noktada bir çok desteği ve yardımları oluyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, her kesimden insanla bir araya gelerek vatandaşlarımızın dertleriyle hemhal olmaya gayret sarfediyoruz.” diye konuştu.

SORUNLARA KARŞI HIZLI BİR REFLEKS GÖSTEREREK ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Ziyaretlerimizin temel amacının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sahalarda olun emrine binaen vatandaşlarla gönülden gönüle bir bağ kurmak, diz dize gönül gönüle sohbet etmek ve dertleşmek olduğunun altını çizen Esat Akdağ; “Elbette sorunlar, problemler oluyor, bizler de bu sorunlara karşı hızlı bir refleks göstererek elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Sorunları çok hızlı bir şekilde ilgili kuruma iletiyoruz. Sorunların takibini yapıyoruz ve olumlu ya da olumsuz her şekilde vatandaşlarımıza geri dönüş sağlıyoruz. Sağolsunlar onların da bizim gibi tek dertleri; devletimizin, ülkemizin ve şehrimizin daha müreffeh, daha adil, liyakatin esas olduğu bir yönetimle idare edilmesidir. Bu noktada Sn. Cumhurbaşkanımızdan hiçbir zaman dualarını eksik etmiyorlar. Bizler adil ve makul olan her sorunu çözmekle mükellefiz. Lütuf makamında değil hizmet makamında olduğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Her şart ve koşul altında devletimizin , milletimizin ve aziz hemşerilerimizin emrindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme