• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Elazığ Milletvekilleri Bölge İstişare Toplantısına Katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Bölge İstişare Toplantısına Katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un davetiyle 'Doğu ve Güneydoğu Anadolu milletvekilleri Bölge İstişare Toplantısına' katıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un düzenlediği toplantıya katıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu milletvekilleri bölge istişare toplantısında Elazığ’ın ve bölgenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Elazığ'a yönelik ilgi ve alakalarından dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a teşekkürlerini ileten Açıkkapı, toplantının son derece verimli geçtiğine dair vurgu yaptı.

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “ Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç, Bakan Yardımcılarımız Ramazan Can ve Niyazi Acar’ın katıldıkları toplantıda  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi milletvekilleriyle bir araya gelerek yaklaşık 3,5 saat devam eden istişarelerde bulunduk. İlimiz milletvekilleriyle katıldığımız bu toplantıda bölge milletvekillerinin gerek kendi illeriyle alakalı, gerekse ülke gündemini ilgilendiren konularla alakalı olarak görüş, öneri ve taleplerini aktarma imkanı sunan bu toplantı çok verimli geçmiştir. Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un milletvekilleriyle bir araya gelerek, dile getirilen konularla alakalı doyurucu cevapları yasama ile yürütme arasındaki koordinasyonu sağlama anlayışına, naif yaklaşımına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme