Ak Parti Fethiye Atlı Dedi

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde aday olacak isimler netleşirken Ak Parti, Elazığ Keban Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Fethiye Atlı dedi.

İlçe ve Beldelerde Belediye Başkan Adaylarını netleştiren Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Birimine yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Keban İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak Fethiye Atlı ile yola devam dedi.

FETHİYE ATLI KİMDİR?

Fethiye Atlı, 1963 yılında Keban İlçesine bağlı Gökbelen Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Keban Fevzi Çakmak İlkokulunda, ortaokulu ve liseyi Keban Lisesi'nde okudu.

1990 yılında Maliye Bakanlığı’nın açmış olduğu memurluk sınavını kazanarak Gümüşhane İli Şiran İlçesi Mal Müdürlüğü Muhasebe Servisi'nde çalıştı. 1993 yılında Elazığ Defterdarlığı Vergi Dairesi'ne tayin oldu. Aynı sene Keban İlçesinin Mal Müdürlüğü Muhasebe Servisi'ne tekrar ataması yapıldı.

Atlı, 2009 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi'nden Keban Belediye Başkanı Adayı oldu. 2011 yılında HAS Parti'nin kurulması ile HAS Parti Keban İlçe Teşkilatı'nı kurdu. HAS Parti, AK Parti birleşmesinden sonra AK Parti'ye geçti. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde bağımsız olarak Elazığ Keban Belediye Başkanı oldu.

Fethiye Atlı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Ak Parti Keban Belediye Başkan Adayıdır.

Bakmadan Geçme