Ak Parti'nin Başkan Adayı Belli Oldu!

Haftalardan beridir kamuoyunda merakla bekleyen soru cevabını buldu ve Ak Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Belli oldu.

Haftalardan beridir kamuoyunda merakla bekleyen soru cevabını buldu ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Belli oldu. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde partiler adaylarını belirlerken Ak Partinin adayının kim olacağı merak ediliyordu. 5 aday adayının yarıştığı Elazığ’da Ak Parti kararını verdi ve Elazığ Belediye Başkanı adayının kim olduğunu belirledi.

ŞERİFOĞULLARI İLE YOLA DEVAM

Ak Parti Genel Merkezine yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Ak Partinin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığına aday olacak ismi belirledi. Genel Merkeze yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Ak Partinin yeni dönemde Elazığ’da mevcut Başkan Şahin Şerifoğulları ile yoluna devam edeceği aktarıldı.

AK PARTİ’NİN ADAYI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Uzun süreden beri merak edilen Ak Parti Belediye Başkan Adayının kim olduğu ile ilgili Ak Parti Genel Merkezine yakın kaynaklara ulaşıldı. Bu kaynaklardan alınan bilgilere göre Ak Partinin Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğu öğrenildi.

ADAYLIK İÇİN YARIŞAN İSİMLER

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olmak için yarışan diğer isimler şunlardı: Abdullah Karadağ, Ali Tekateş, Haydar Evliyaoğlu ve Ramazan Gürgöze.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme