Amatörde Transfer ne Zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu, amatör liglerde uygulanacak transfer tarihlerini belirledi. 1 Ağustos itibariyle ilk transfer tescil dönemi başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak transfer tarihlerini duyurdu. Amatör Futbol Ligleri’nde ilk transfer tescil dönemi 1 Ağustos 2024 itibariyle başladı ve 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. İkinci transfer tescil dönemi ise 6 Ocak 2025'te başlayacak ve 28 Şubat 2025 tarihinde sona erecek.


Amatör futbol kulüpleri, belirlenen tarihler arasında TFF'nin kriterlerine uygun şekilde kadrolarını güçlendirme fırsatı bulacak. Bu dönemlerde yapılacak transferler, kulüplerin yeni sezonda daha rekabetçi bir yapıya kavuşmalarını sağlayacak.


Transfer Dönemleri Detayları

İlk Transfer Tescil Dönemi: 1 Ağustos 2024 - 25 Ekim 2024
İkinci Transfer Tescil Dönemi: 6 Ocak 2025 - 28 Şubat 2025
Amatör futbol kulüpleri, bu transfer dönemlerinde kadrolarını güçlendirebilir ve gelecek sezonda daha başarılı olmayı hedefleyebilir. TFF'nin belirlediği transfer tarihleri, kulüplerin planlamalarını yapmalarına ve gerekli takviyeleri zamanında gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.
Amatör futbol kulüpleri, bu tarihler arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterler dahilinde kadrolarına takviye yapabilecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme