2025, İklim Değişikliği ve Kaos Yılı Olacak!

Baba Vanga olarak bilinen Vangelia Pandeva Gushterova, 20. yüzyılın en ünlü kahinlerinden biri olarak kabul edilir. Ölümünden sonra bile kehanetleri büyük ilgi görmeye devam eden Baba Vanga, özellikle 2025 yılı için oldukça çarpıcı öngörülerde bulunmuştur.

"Balkanların Nostradamusu" olarak da bilenen ve kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıkan Baba Vanga'nın 2025 yılı kehanetleri ortaya çıktı. 1996 yılında hayatını kaybetmesine rağmen Bulgar medyum Baba Vanga'nın "sonun başlangıcı olacak" dediği 2025 yılı için yaptığı kehanetler ortaya çıktı. Baba Vanga'nın bugüne kadar doğru çıkan ve önümüzdeki yıllar için öne sürdüğü kehanetleri şöyle:

11 Eylül'ü bilmişti
Baba Vanga'nın en çok alıntılanan tahminlerinden biri de 1989 yılında 11 Eylül terör saldırısını işaret ettiği "Korku, korku! Amerikan kardeşlerimiz çelik kuşlar tarafından saldırıya uğradıktan sonra düşecekler. Kurtlar bir çalılıkta uluyacak ve masum kanlar fışkıracak." kehanetiydi.

Gandi'nin ölümü
Baba Vanga, Hindistan Başbakanı Indira Gandi'nin 31 Ekim 1984'te 2 koruması tarafından vurularak öldürülmesinden yaklaşık 15 yıl öncesinde, "Elbise onu mahvedecek. Duman ve ateşin içinde turuncu-sarı bir elbise görüyorum." demişti. Gandi'nin öldüğü gün üzerinde aynı renkte bir sari olmasıydı.

Kuraklık ve sel
Baba Vanga, 2022'de dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerin kuraklık ve su kıtlığıyla karşı karşıya kalacağını öne sürmüş ve aynı yıl Birleşik Krallık , 1935'ten bu yana en kurak Temmuz ayını yaşadığı için hükümet yetkilileri tarafından 12 Ağustos'ta kuraklık ilan edildi. Ayrıca Fransa, İtalya ve Portekiz'in de aralarında bulunduğu diğer Avrupa ülkeleri de rekor kıran kuraklıklar ve orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldı. Baba Vanga'nın Avustralya ve Asya'yı şiddetli sellerin vuracağı kehaneti de Temmuz 2022'de gerçek oldu ve Sidney'e 4 günde tam 8 aylık yağmur düştü.

Kendi ölümünü bile bildi
1990 yılında yapılan bir röportajda medyumun Dünya'daki son gününün 11 Ağustos 1996 olacağını belirten Baba Vanga, 11 Ağustos 1996 tarihinde Bulgaristan'ın Sofya kentinde meme kanserinden 84 yaşında hayata veda etmişti.

AVRUPA'DA NÜFUS KAYBINA YOL AÇACAK ÇATIŞMALAR
Baba Vanga'ya göre 2025 yılı, Avrupa'da büyük bir çatışma ile başlayacak. Bu olayın kıtadaki nüfusu önemli ölçüde azaltacağı ve daha büyük bir felaketin başlangıcı olacağı iddia ediliyor. Kehanet, Avrupa'da yaşamın büyük bir değişim geçireceğine işaret ediyor.

TELEPATİ GERÇEK OLACAK
2025'te bilim insanlarının telepatiyi mümkün kılacağına inanılıyor. Baba Vanga, insan zihninin sırlarının çözüleceğini ve beyin dalgaları aracılığıyla iletişimin gerçeğe dönüşeceğini öngörüyor.

UZAYLILARLA TEMAS
Bir diğer çarpıcı kehanet, dünya dışı yaşamın keşfi. Baba Vanga'ya göre, 2025'te dünya, uzaylılarla temas kuracak ve bu büyük bir spor etkinliği sırasında gerçekleşecek.

LABORATUVARLARDA İNSAN ORGANI ÜRETİMİ
Tıbbi alanda devrim yaratacak bir diğer kehanet ise, 2025'te laboratuvarlarda insan organlarının üretileceği. Bu gelişme, organ nakli bekleyen hastalar için büyük bir umut kaynağı olabilir.

GİZEMLİ BİR ENERJİ KAYNAĞI KEŞFEDİLECEK
2025'te bilim insanlarının, neredeyse doğaüstü bir enerji kaynağı bulacağı iddia ediliyor. Bu keşfin enerji dünyasında yeni bir çığır açacağı öngörülüyor.

İşte Baba Vanga'nın 2025 yılı ve sonrası için yaptığı o kehanetler listesi...

2025: Avrupa'nın iç çatışmalarla harap olması.

2028: İnsanların Venüs'ü bir enerji kaynağı olarak keşfetmeye başlaması bekleniyor.

2033: Kutuplardaki buzullar eriyecek ve bu durum küresel çapta deniz seviyelerinin hızla yükselmesine neden olacak.

2076: Komünizm tüm dünyaya yayılacak.

2130: İnsanların uzaylılarla temas kurması bekleniyor.

2170: Dünyanın büyük bölümünde kuraklık yaşanacak.

3005: Dünya, Mars'tan gelen bir medeniyetle savaşa girecek.

3797: Dünya yaşanmaz hale gelince insanlar burayı boşaltacak.

5079: Kıyamet kopacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme