23 Elazığ FK'da Hedef 3 Puan

Nesine.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü, Pazar günü Düzce Camspor ile karşılaşacak. Takım, bu kritik maçtan galibiyet bekliyor ve 3 puanı hedefliyor.

Nesine.com 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü ligde Pazar günü oynayacağı Düzce Camspor karşılaşmasından galibiyet bekliyor.


TEKNİK SORUMLU ÜMİT TÜTÜNCİ'DEN AÇIKLAMALAR

23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci, ligdeki 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Artık kazanma zamanımız. Bu hafta evimizde oynayacağımız Düzce maçı bizim için çok önemli. Hafta boyunca bu maçı kazanmak için çalışmalar yaptık,” dedi. Tütünci, takımın iyi bir oyun sergilemesine rağmen 3. bölgede top tutmada zorluk yaşadıklarını vurguladı.

DÜZCE MAÇI, TAKIM İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP

Tütünci, “Bu maçta bulacağımız pozisyonları değerlendirmek ve sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceğiz. Alacağımız galibiyet, bize 3 puandan çok daha fazlasını kazandıracak,” ifadelerini kullandı.


MAÇ BİLGİLERİ

Pazar günü saat 15:00'te Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu'nda oynanacak olan 23 Elazığ FK - Düzce Camspor karşılaşması, hakem Gürkan Özbalkanlı, Denizcan Şahin ve Ahmet Türkeş tarafından yönetilecek. Müsabakanın 4. hakemi ise İlyas Uysal olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme