23 Elazığ FK Galibiyete Kilitlendi

3 Mart Pazar günü Nevşehir Gazi Stadında saat 14.00 de başlayacak olan Nevşehir Belediyespor - 23 Elazığ Futbol Kulübü maçını Hakan Ergin yönetecek…

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü yarın deplasmanda oynayacağı Nevşehir Belediyespor maçından 3 puan bekliyor.

KAYALI VE ŞEYHMUS CEZALI

Takımının ligin ikinci devresinde olduğu sonuçlar ile grupta alt sıradan kurtulduğunu ve yukarıya tırmanmaya başladığını belirten 23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal; “Ligin ikinci yarısı için yeniden bir takım oluşturduk ve bu takım iç saha maçlarını kazanarak alt sıralardan yukarıya tırmanmaya başladı. Liglerin ikinci yarıları her sezon zorlu mücadelelere sahne olmakta.Bu sezonda tüm takımlar hedeflerine ulaşmak adına bu mücadelenin içindeler. 23 Elazığ FK. olarak bu sezon deplasman maçlarımızda kazanmamışız. Buna bu hafta son vermek istiyoruz. Takımımız her oynanan maçın ardından biraz daha oturuyor. Geniş ve alternatifli bir kadro kurduk. Bu hafta Şeyhmus ve Murat Kayalı cezaları nedeniyle bizimle olamayacaklar. Ancak bu oyuncularımızın yerine görev alacak olan isimlerde bu oyuncularımız kadar başarılı olacaklar.”

RAKİP ZOR GÜNLER YAŞIYOR

“Nevşehir Belediyespor'da grupta zor günler yaşıyor. Bizimle oynayacakları maçta kazanmak isteyecekler.”diyen Kardal; “Bu maçı rakibimizi analiz ederek iyi hazırlandık ve hedefimiz üç puan almak. Bunu da başaracak güçteyiz.” dedi

3 Mart Pazar günü Nevşehir Gazi Stadında saat 14.00 de başlayacak olan Nevşehir Belediyespor - 23 Elazığ Futbol Kulübü maçını Hakan Ergin, Baran Yalçın ve Volkan Altuntaş hakem üçlüsü yönetecek. Bu karşılaşmada Emre Tamboğa da 4. Hakem olarak görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme