23 Elazığ FK Kaptanı İsyan Etti

23 Elazığ FK Takım Kaptanlarından Kaleci Eren Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isyan etti: 'Futbolcular olarak son noktadayız.'

23 Elazığ FK'nın İzmir'deki Karşıyaka maçı öncesi yaşanan talihsiz olay, takım kaptanı Kaleci Eren Yılmaz'ı isyan ettirdi. Takım otobüsü, Manisa'nın Kula ilçesinde sabah saatlerinde motor arızası nedeniyle alev aldı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti, ancak futbolcuların yaşadığı bu stresli durum, Eren Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla daha da büyüdü.

BİZİ GÖZGÖRE GÖRE ÖLÜME TERKETTİLER.

Eren Yılmaz, yaşananlarla ilgili olarak, “Yalvarmamıza rağmen uçak bileti alınmadı. Bizi göz göre göre ölüme terk ettiler,” diyerek durumu sert bir dille eleştirdi. Sezon başından beri maddi zorluklar çektiklerini vurgulayan Yılmaz, “Biz futbolcular olarak son noktadayız. Yeter artık,” ifadeleriyle, hem futbolcuların hem de kulüp yönetiminin yaşadığı zorluklara dikkat çekti.
Bu olay, 23 Elazığ FK'nın yaşadığı sıkıntıların sadece bir yansıması olarak görülüyor ve kulüp içindeki huzursuzlukları gözler önüne serdi.
Kaptan Yılmaz'ın paylaşımı şöyle;

İYİ NİYETİMİZİ SUİSTİMAL ETTİLER

“Yalvarmamıza rağmen uçak bileti alınmadı. Bizleri göz göre göre ölüme terk etiler. Sezon başından beridir parasız pulsuz iyi niyetimizi suiistimal ettiler. Biz futbolcular olarak son noktadayız. Yeter artık.”
Öte yandan Eren Yılmaz'ın bu paylaşımını takımda tüm futbolcularda TFF'yi etiketleyerek paylaşım yaptılar.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme