23 Elazığ FK Tur Peşinde

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde saat 14.30 da başlayacak olan Sivas 4 Eylül – 23 Elâzığ FK Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını Emre Can Furuncu, Mustafa Burak Kuş ve Mehmet Zekat Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Çarşamba günü Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş. ile oynayacağı karşılaşmada tur arayacak.

23 Elazığ FK Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, takımının her geçen gün daha iyi bir konuma geldiğini belirterek; “Ligde ve kupada müsabaka oynadıkça eksiklerimizi görüyor ve bunları gidererek takım olma yolunda önemli gelişmeler yaşıyoruz. Kupada 12 Bingölspor, Ligde Bursa Yıldırımspor Maçlarını kazandık. Artık bunu devam ettirmek ve kazanma alışkanlığını takıma kazandırmak istiyoruz. Oyuncularımız da üzerine koyarak gelişimlerini artırıyorlar. Kupada iyi mücadele ederek turu geçmek için mücadele vereceğiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.”dedi.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde saat 14.30 da başlayacak olan Sivas 4 Eylül – 23 Elâzığ FK Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını Emre Can Furuncu, Mustafa Burak Kuş ve Mehmet Zekat Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Mehmet Zahit Sadan ile müsabakanın 4. Hakemi olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme