Açıkkapı: Elazığımıza Hayırlı Olsun!

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'da sağlık hizmetlerine güç katacak olan yeni sağlık merkezi yapımlarına ilişkin ihalelerin gerçekleştiğini, kısa süre içerisinde yapımlarına başlanacak olan Aile Sağlığı Merkezlerine yenilerinin eklenmesi hususunda girişimleri sürdürdüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Önceki dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kemal Memişoğlu'na Elazığ'a yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Ejder Açıkkapı, İl Sağlık Müdürlüğünde konuyu hassasiyetle takip eden tüm bürokratlara da ayrıca teşekkür etti.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı'nın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

Elazığ'ımızı sağlıkta, ticarette, turizmde en üst sıraya çıkarmak için tüm gayretimizle çalışmaları sürdürüyoruz.

Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2024 tarihinde, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi'nin yapım işi ihalesi 31 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilmiş durumda. Şehirlerin azizi Elazığ'a hizmet noktasında tüm alanlarda girişimlerimizi sürdüreceğiz. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere önceki dönem Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu'na Elazığ'ımıza yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca , İl Sağlık Müdürlüğümüzde konuyu hassasiyetle takip eden tüm ilgili bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.

Aziz şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme