Atatürk'e ve Şehidimize Büyük Saygısızlık!

Sosyal medya üzerinden Atatürk'e ve Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'e hakaret edip, mezarına idrarını yapan şahıs yakalandı.

Atatürk'e ve Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'e hakaret eden Moumad Shakorr kim? Yunus Bildirir Tutuklandı mı? Detayla Haberimizde…

Zafer Partisi başkanı Ümit Özdağ, X adresinden yaptığı açıklamada, Atatürk ve şehit Fethi Sekin'in mezarına hakaretler savuran Moumad Shakorr'un tutuklanması gerektiğini ifade etti!

Ümit Özdağ X adresinden, “Hesabın Kullanıcı Adı moumad.shakorr Cumhuriyet Savcıları devletimizin kurucusuna hakaret eden, şehidimize küfreden ve bir başka şehidimizin mezarına idrarını yapan bu mahluka gerekeni yapacaktır.” açıklaması yaptı.
İnstagram'da paylaşım yapmaya başladı!

Twitter adresi askıya alınan Moumad Shakorr instagram adresinden paylaşım yapmaya devam ediyor.

Dünden beri instagram paylaşımlarından şehit Fethi Sekin'e hakaret ve mezarına terbiyesizlik yapan Shakorr'un abisinin gözaltına alındığı ancak kendisinin dışarda olduğunu duyurdu.

Sosyal medyada büyük infiale neden olan videolardan sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Şehidimiz Fethi Sekin'e hakaret edip, mezarına pisleyen şahıs yakalandı.

Moumad Shakor isminde olan İstanbul'da yaşayan kişinin, Abdul Shakor'un kardeşi olduğu ve Shakor ailesi olarak kendini tanıttığı biliniyor. Atatürk'e hakaret eden şahsın Yunus Bildirir isminde olduğu ve Osmaniye'de yaşadığı öğrenildi. Şahsın 2003 doğumlu olduğu öğrenildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme