Bal'dan Şerifoğulları'na Tebrik!

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Şahin Şerifoğulları'nın yeniden aday gösterilmesinin ardından tebrik mesajı yayımlayarak, hakkaniyetli bir seçim olmasını temenni etti.

Bal, yayımladığı mesajında, demokratik ölçülerde Cumhur İttifakının hassasiyetlerini koruyup gözeten bir sürecin olması için üzerlerine düşeni yapacaklarının altını çizerek şunları kaydetti:

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

“Demokratik ölçülere uygun, Cumhur İttifakının hassasiyetlerini koruyup gözeten bir sürecin oluşması için Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın fakat yarış devam ediyor iken rakibimizin mevcut belediye başkanı olmasına rağmen kamu kaynakları ve vatandaştan alınan vergilerle oluşan Belediye Bütçesinin seçim kampanyası için kullanılmaması hususunda gerek Şahin Şerifoğulları Başkanın gerekse de Akparti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Beyin özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Elazığ Belediyesi'nden gelen SMS ile ilgili de son usül hatası olarak gördüklerini dile getiren Başkan Bal;
“Az evvel ELAZIĞ BELEDİYESİ SMS HATTI'ndan gelen mesajı bu itibarla son usül hatası olarak kabul edeceğimizi ve herhangi bir tepkimizin olmayacağını, bundan sonraki sürecin ise itina ile takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. “ diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme