Başkan Koca ve Akça'dan Hatipoğlu'na Ziyaret!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca ve Gazetemiz Köşe Yazarlarından Tokat Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Eğitimci, Şair Sündüs Arslan Akça, Elâzığ Valisi Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Koca ve Şair Akça, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Tokat'tan Elazığ'a atanan Vali Numan Hatipoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Gazetemiz Köşe Yazarlarından Tokat Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Sündüs Arslan Akça ile Tokat'ta birçok kültürel ve sanatsal projeye öncülük yapan Vali Hatipoğlu, Akça'ın ve Başkan Koca'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Eğitimci, Şair Sündüs Arslan Akça, Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu ile kültürel birçok projede birlikte çalıştıklarını belirterek, Vali Hatipoğlu'nun Elazığ için büyük bir şans olduğuna dikkat çekti.

“ELAZIĞ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Akça, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Valimizle Tokat'tan tanışmıştım. Kendisi ve eşi Ayfer Hanım sanata ve şiire oldukça değer verirler. Hatta bir şiir okunduğunda ağlayabilen bir validir. Tokat'ta yaptığımız birçok kültürel etkinliğe öncülük etmişlerdir. Bizde de çok önemli bir yere sahiptirler. Vali Numan Hatipoğlu'nun doyduğum şehirden doğduğum şehre atanması beni çok mutlu etmiştir.

Vali bey ve eşi Elazığ için büyük bir şanstır. İnanıyorum ki Elazığ'da çok güzel işlere imza atacaklar. Kendilerine ve Elazığ'a bir kez daha hayırlı olsun diliyorum” dedi.

“ELAZIĞ İÇİN ELİNİ DEĞİL, GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKTIR”

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca ise, Vali Numan Hatipoğlu'nun göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Hatipoğlu'nun Elâzığ için elini değil, gövdesini taşın altına koyacaklarından şüphe duymadıklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme