Başvuru Yapacaklar Dikkat: Bugün Başladı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığına Elazığ'ında yer aldığı 81 ilden 310 uzman erbaş alınacak. İlanda başvuru tarihleri, şartları ve alım yapılacak branşlar gibi detaylar yer aldı. Buna göre, Jandarma uzman erbaş alımı 2024 başvuru işlemleri bugün itibarıyla başladı. Ortaöğretim (lise), ön lisans ve lisans mezunu adaylar 2023-2024 KPSS puanı ile başvuru yapabilecek. Peki, 2024 Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? İşte detaylar…

Jandarma Genel Komutanlığına 310 uzman erbaş alımı yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvuru işlemleri, Elazığ'ında yer aldığı 81 ilde 23 Ekim Çarşamba günü başladı ve 6 Kasım'da sona erecek. Lisans, ön lisans, ve ortaöğretim mezunu adayların 2023-2024 KPSS puanının 50 ve üzeri olması gerekecek. Elazığ'dan başvuru yapmak isteyen adaylar ‘'2024 Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Jandarma uzman erbaş alımı 2024 başvuru ekranı erişime açıldı.

2024 JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Jandarma Genel Komutanlığına Elazığ'da dahil 81 ilden 310 lojistik ve bando alt branşlı (mesleki nitelikli) uzman erbaş (erkek) temin edilecek.

Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 23 Ekim Çarşamba günü başladı ve 6 Kasım 2024 tarihinde sona erecek.

2024 JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, 06 Kasım saat 23.59'a kadar https://vatandas.jandarma.gov.tr internet adresinden “İşlemler” ‘‘Personel / Öğrenci Alım Başvuru ve Sonuçları'' kısmından Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacak.

PTS'ye e-Devlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme