Başvurular İçin Tarihler Açıklandı

Devlet memuru olma hayali kuranlar için sevindirici bir gelişme yaşandı. 27 kamu kurumu, toplamda personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde…

Devlet memuru olma hayali kuranlar için sevindirici bir gelişme yaşandı. 27 kamu kurumu, personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlar, başvuruların hangi pozisyonlar için açılacağına dair detaylı bilgileri de içeriyor. Başvurular belirli tarihler arasında yapılacak ve çeşitli bakanlıklar ile kamu kuruluşlarına yönelik olacak.

Personel alımı yapacak kurumlar arasında 5 bakanlık, 13 belediye, Yargıtay, Mevlana Kalkınma Ajansı, İnönü Üniversitesi, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), TÜBİTAK, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bulunuyor.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?
MSÜ, 7 sözleşmeli bilişim personeli istihdam edecek. Başvurular 3 Eylül 2024'te başladı ve 3 Ekim 2024'te sona erecek. YTB ise stratejik yönetim, bilgi sistemleri ve istatistik gibi alanlarda deneyimli 3 uzman alacak. Bu pozisyon için başvurular 25 Ekim 2024'te sona eriyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB), temizlik hizmetlerini karşılamak üzere 30 bin tam zamanlı temizlik personeli alımına hazırlanıyor. Ayrıca 100 müfettiş yardımcısı alımı da yapılacak. Başvurular 14-25 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK 393 KISMİ SÜRELİ İŞÇİ ALIMI YAPIYOR

TÜBİTAK, BİLGEM bünyesinde 393 proje personeli (aday araştırmacı) alımı yapacak. Başvurular 23 Eylül 2024'te başladı ve 14 Ekim 2024'te son bulacak. Afyonkarahisar Özburun Belediye Başkanlığı da 1 bilgisayar işletmeni alımı gerçekleştirecek.

SPK, yazılım geliştirme uzmanı pozisyonunda 5 kişiyi işe alacak. Başvurular 8 Ekim 2024'e kadar devam edecek.

PALU BELEDİYESİNE BAŞVURULAR 8 EKİM'DE

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 733 askeri personel alacak. Başvurular 26 Eylül'de başlayacak ve 13 Ekim 2024'te sona erecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak. Elazığ Palu Belediyesi ise 8 Ekim'de başlayacak başvurularla veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacak.

Son olarak, Adalet Bakanlığı 300 icra müdür yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Başvurular 24-30 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Çanakkale Biga Belediyesi de 2 mühendis alacak, başvurular Kasım ayında başlayacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme