BBP İl Başkanı Ömer Ertan'dan Haniye İçin Sert Taziye Mesajı

BBP İl Başkanı Ömer Ertan, İran'da suikaste uğrayan Hamas lideri İsmail Haniye'nin ölümü sonrası sert bir açıklama yaptı. Ertan, saldırıyı kalleşlik olarak nitelendirip, Yahudilere yönelik sert mesajlar verdi.

BBP İl Başkanı Ömer Ertan, Hamas liderlerinden İsmail Haniye'nin İran'da uğradığı suikast nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Ertan, saldırıyı "kalleş" olarak nitelendirerek, İsrail'in ve siyonist barbarlığın hedeflerine ulaşamayacağını vurguladı.


Ertan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İsmail Haniye'ye yönelik Tahran'da gerçekleştirilen kalleş suikastı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı, Filistin ve Gazze'nin direnişine yönelik alçak bir girişimdir. Siyonist barbarlık, emellerine ulaşamayacaktır. Artık, Filistin'in ve Gazze'nin mücadelesine destek vermek, Yahudilerin zulmüne karşı durmak herkesin görevidir."


Ertan, Türkiye'nin Filistinli kardeşlerini tüm imkanlarıyla desteklemeye devam edeceğini belirterek, İsrail ve siyonistlere karşı kararlı bir duruş sergileyeceklerini vurguladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme