Bir Belediye Meclis Üyesinden Daha Fazlası

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Belediye Meclis Üyesi gösterilen Murat Şerbet, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Belediye Meclis Üyesi Murat Şerbet, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan partisine destek istiyor.

Elazığ'da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Murat Şerbet, vatandaşlara AK Parti'nin Belediyecilik anlamında yaptığı hizmetleri anlatarak oy istiyor.

Uzun yıllar STK'larda idarecilik görevinde bulunan ve 4 yıla yakın zaman Ak Parti Elazığ İl Teşkilatında İl Sekreteri olarak görev yapan Murat Şerbet; “31 Mart'a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Seçimden sonra da vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız' dedi.

BÖYLE MECLİS ÜYESİ DOSTLAR BAŞINA

Vatandaşların her türlü sorunuyla içtenlikle ilgilenen ve Ak Parti il başkanlığına giden her vatandaşın mutlaka görüştüğü, gösterdiği güler yüz, ilgi alakadan dolayı vatandaşın takdirini kazanmış Murat Şerbet seçim sürecindeki saha çalışmaları ile de partideki birikimini ve başarısını sahada da gösteriyor.

Vatandaşın “Böyle meclis üyesi dostlar başına” dediği Murat Şerbet; “‘Vatandaşlarımızın partimize olan ilgi ve memnuniyeti bizleri sevindiriyor. 31 Mart'a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Seçimden sonra da vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.” dedi. Şerbet 31 Mart'ta AK Parti'nin seçimlerden zaferle ayrılacağını sözlerine ekledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme