Bir Siyasetçiden Fazlası

6 yıl AK Parti İl Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra 2020 yılında AK Parti Elazığ İl Başkanı olarak atanan Şerafettin Yıldırım'ın Elazığspor'a olan gönül bağı hiç eksilmedi.

Elazığspor'un Süper Lig'de olduğu sezonda kulübün basın sözcülüğünü yapan ve birçok kez tesislerde sabahlayan Başkan Yıldırım, şampiyonluk yolunda Elazığspor'a da maddi manevi desteklerini esirgemedi.

SİYASET SEVDASININ ÖNÜNE GEÇMEDİ

Yıldırım Elazığspor'a çeştili dönemlerde verdiği desteklerle bir siyasetçiden daha fazlası olduğunu gösterirken her açıklamasında; “Sevdamız olan Elazığspor kurulduğu günden bugüne kadar şanlı tarihinde çok güzel başarıları var. Sizlerin de bildiği gibi çok uzun süre Elazığspor'da yöneticilik yapmış bir kardeşiniz olarak Elazığspor'un marka değerini yakinen bilen yüreğimizle bileğimizle yıllarca hizmet etmişiz. Bizim gibi nice yöneticilere de hizmet ettiler. Elazığspor'u buralara kadar getirdik.” dedi.

ELAZIĞSPOR'UN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Elazığspor'da Basın Sözcülüğü ve bir çok kademesinde de görev yapan Başkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı olarakta hiçbirzaman Elazığspor sevdasından vazgeçmediğini birçok kez gösterdi. Başkan Yıldırım Cumartesi günü İstanbul Rams Park'ta oynanacak final öncesi Elazığspor'a başarı dileklerinde bulunarak; “Tek sevdamız olan Elazığspor'un şampiyon olacağına inancımız tam. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugünde yarında her zaman Elazığsporumuzun maddi ve manevi olarak yanında olacağımızın sözünü veriyoruz.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme