Bu Şehrin Takımına Kimse Katkı Vermiyor!

23 Elazığ Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sait Polatoğlu 'Kimsenin bize katkı vermediği bir takım konumundayız. Oysa bizim amacımız bu şehrin gençlerine en iyi şartlarda spor yapmalarını sağlayacak ortamı oluşturmak.' dedi.

23 Elazığ Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sait Polatoğlu, ligin ilk yarısını tamamlayarak devre arasına girmeyi ve devre arasında takımın ihtiyaçlarını karşılaşacak transferleri yapmanın düşüncesinde olduklarını belirtti.

BİZE YARDIM YAPILSAYDI ŞİMDİ DAHA FARKLI YERDEYDİK

Ligin ilk yarısında iyi mücadele verdiklerini ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirten Sait Polatoğlu; “Bu takım bu şehrin takımı. Ancak biz bunu göremiyoruz. Kimsenin bize katkı vermediği bir takım konumundayız. Oysa bizim amacımız bu şehrin gençlerine en iyi şartlarda spor yapmalarını sağlayacak ortamı oluşturmak. Biz destek alamadığımız için düşündüğümüzü uygulama imkanı bulamıyoruz. Ligin ilk yarısında iyi mücadele verdiğimiz birçok maçtan puan alamadan ayrıldık. Kulübümüzün ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olunsaydı bugün takımımız çok daha farklı bir konumda olacaktı.

AMACIMIZ BU LİGDE KALICI OLMAK

“20 Aralık'ta ilk yarının son maçını oynayacağız. Deplasmanda Sebatspor ile oynayacağımız maçın ardından devre arasına gireceğiz. Devre arasında yapacağımız transferler ile takımın ihtiyaçlarını giderecek oyuncular alacağız. Ligin ikinci yarısında çok daha farklı bir 23 Elazığ FK izleteceğiz. Amacımız bu ligde kalıcı olmak. Bunu sağlamak adına da gerekli adımları atacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme