Bu Sizin Deprem Konutlarınız!

Elazığ Çatalcesme TOKİ 3.Etap B14 Bloklarında deprem sonrası büyük hasar meydana geldi. Merdiven boşluklarında bulunan duvarların sıvalarını tamamen dökürken, TOKİ'nin vurdumduymazlığını bir kez daha gözler önüne serildi.

Elazığ'ın Çatalcesme bölgesindeki TOKİ 3. Etap B14 Blokları, meydana gelen deprem sonrası büyük hasar gördü. Elazığ Sayfası Sosyal Medya Hesabından derlenen görüntülere göre merdiven boşluklarındaki duvarların sıvalarının tamamen dökülmesi, konutların inşa kalitesini ve deprem dayanıklılığını sorgulattı.

TOKİ'NİN VURDUMDUYMAZLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Sosyal medyada ve yerel platformlarda yapılan paylaşımlar, TOKİ'nin konutların bakım ve onarım süreçlerinde yeterince duyarlı davranmadığını gözler önüne serdi. Vatandaşlar, yaşanan sorunları dile getirirken, yetkililerin bu konudaki vurdumduymazlığından şikayetçi oldular.

HAYAT PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

Deprem konutlarında meydana gelen hasarlar, sadece maddi kayıplara yol açmakla kalmıyor; aynı zamanda insanların psikolojik olarak da etkilenmesine neden oluyor. Yetkililerin bu sorunlara çözüm bulması ve vatandaşların güvenliğini sağlaması gerektiğini savunan Elazığlılar, TOKİ'nin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme