Bu Takımı Gören Yok!

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, sahada bir problemlerinin olmadığını saha dışında sorunlarının olduğunu kaydetti…

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, tesislerde doğal gazın yanmadığını, sıcak su bulmadıklarını ve doğalgaz yanmadığı için bir çok futbolcunun hasta olduğunu belirterek; “Bu takıma bu kulübe destek olması gerekenler olmuyor ya da görmüyor.”dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta ilimizi temsil eden 23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, saha içinde mücadele veren takımını taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandığını belirterek; “Biz gerçekten bu şehri en iyi şekilde temsil etmenin çabasındayız. Bunun da oynadığımız maçlarda ortaya koyduğumuz mücadele ile sergiliyoruz. Ancak saha dışında bu kulübün sıkıntıları var ve bunların çözümü için defalarca çağırıda bulunmamıza karşılık kimseden bir destek görmüyoruz.” dedi.

RAKİP 3 KEZ KALEMİZE GELDİ

Muşspor Maçı'nda rakiplerinin kalelerine 3 kez geldiğini ve 3 gol bulduğunu kendilerinin ise 6-7 net pozisyon üretmelerine karşılık gol atamadıklarını belirten Alaettin Çiçek” Bizim bu lige nasıl hazırlandığımızı herkes biliyor. Takım olarak arzuladığımız noktaya geliyoruz. Ancak kadromuzda yer alan oyuncuların sağlıklı bir şekilde maçlara hazırlanmalarını sağlamakta sıkıntı yaşıyoruz.

ŞEHRİN YÖNETİCİLERİNİN DE BU TAKIMI GÖRMESİ GEREKİYOR

“Tesislerimizde sıcak su yok duş alamıyoruz. Doğalgaz yanmıyor. Tesisler buz gibi, oyuncularımızın yarısı hasta. Bu takıma bu kulübe destek olması gerekenler olmuyor ya da görmüyor. Bizler bu sıkıntıların giderilmesini istiyoruz. Bu sıkıntılarımız giderilmesi durumunda bu takım daha başarılı olacaktır. 23 Elazığ FK'da Elazığ şehrinin takımı ve bu şehri temsil ediyor. Bu şehrin yöneticilerinin de bu takımı görmesi ve sıkıntılarına çözüm için yardımcı olması gerekir.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme