CHP Terör Seviciliğinde Boyut Atladı!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, katıldığı bir canlı yayında PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkında konuştuğu esnada 'sayın' ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel katıldığı bir canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan "Sayın" diyerek bahsetti.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı konumundaki HDP ile ortaklık yapan CHP'de yeni bir rezalet daha yaşandı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, katıldığı bir televizyon programında bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan için skandal ifadeler kullandı. Adıgüzel, teöristbaşına "sayın" diye hitap etti.

CHP'de yapılan 38. Olağan Kurultay'da genel başkan değişti ancak zihniyet değişmedi. 13 yıldır genel başkanlık koltuğunda oturan Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'a selam yollarken, yeni genel başkan Özgür Özel de aynı zihniyetten devam etti.

Göreve gelir gelmez HDP ile ittifak kurmaya çalışan Özgür Özel, HDP Eş Başkanları ile bir araya gelerek "diyaloga devam" mesajı verdi. Partinin milletvekilleri de Genel Başkanını örnek alarak terör seviciliğinde yeni bir boyuta geçti.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TV100 yayınında bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan için "sayın" ifadesini kullandı.

'SAYIN ÖCALAN' DEDİ

tv100 ekranlarında 'Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık' programına katılan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel canlı yayında, tepki çekecek ifadeler kullandı.

DEM Partisi'nin geçtiğimiz seçimde CHP'ye verdiği desteğin konuşulduğu esnada söz alan Adıgüzel, "Sayın Demirtaş, İstanbul'da CHP'ye oy istedi geçen seçimde. Kandil'den belki ters algı yaratılmak isteniyor. Yapılmadı mı? Sayın Öcalan da CHP'ye vermeyin dedi." ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme