Çiçek: Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun

Elazığ MHP ve Ülkü Ocakları Eski Başkanı Raif Çiçek, Şehit Kemal Aslan'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Elazığ MHP ve Ülkü Ocakları Eski Başkanı Raif Çiçek Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın Hacı Fethi Camii'nde gerçekleşen taziyesine katıldı.

Çiçek; “Ülkemizin milletimizin birlik beraberliği huzur ve refahı için çekinmeden hayatının baharında şehit olan, kahramanımız Kemal Aslan'ın taziyesine eski Ülkü ocakları Başkanı değerli kardeşlerim Atilla GÜR, Zafer YETİŞ ve Belediye Başkan Aday Adayımız Burak BİLEN ile birlikte katıldık.

Vakur, olgun Allah'a içten teslim olmuş şehidimizin değerli babası Mehmet Aslan'a üzüntülerimizi bildirirken, Baba Aslan; "Vatan ve milletimiz sağolsun" ifadelerinde bulundu. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet diler, tüm kahraman şehitlerimize minnettarlığımızı ifade ederim. Kahramanlarımızın ruhları şad mekanları cennet olmasını diler, herkese en iyi dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunar, Allaha emanet olun.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme