Çimentaş Elazığspor'da Sakatlık Endişesi

Çimentaş Elazığspor'da bu hafta sonunda oynanacak olan Motolux 68 Aksarayspor maçı öncesi iki oyuncusunun sakatlık durumu belirsizliğini koruyor…

Çimentaş Elazığspor, bu hafta sonunda oynanacak Motolux 68 Aksarayspor maçı öncesinde kaptan Mikail ve defans oyuncusu Ercan'ın sakatlık durumları hakkında belirsizlik yaşıyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, sakatlık tedavi süreçlerinin devam ettiğini ve oyuncularının son durumunu değerlendirmek için antrenman yapacaklarını açıkladı.

ANTRENMAN ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Yenihayat, sağlık ekibinden aldığı bilgiler doğrultusunda, oyuncuların bu maç öncesinde sıkıntılı bir durumu olmadığını belirtti. Tecrübeli teknik adam; "Beklentim iki oyuncumuzun da iyi olması. Hafta sonunda oynayacağımız karşılaşmada görev almaları yönünde," diyerek, oyuncuların durumu hakkında umutlu olduğunu ifade etti.

ALTERNATİF İSİMLER HAZIR

Mikail ve Ercan'ın oynayamaması durumunda, takımın yedek oyuncularının da hazır olduğunu vurgulayan Yenihayat, “Bu takdirde yerlerine oynayacak olan oyuncularımız da arkadaşlarını aratmayacaklardır.” şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme