Çimentaş Elazığspor: Yeni Bir Başlangıç İçin Hazır!

Nesine 2. Lig Kırmız grupta zirve mücadelesi veren son iki haftada oynadığı maçlarını kaybeden Çimentaş Elazığspor'da hedef Pazar günü oynanacak Arnavutköy Belediyespor Maçını kazanarak kötü gidişe dur demek.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Çimentaş Elazığspor, son iki haftada yaşadığı yenilgilerle taraftarlarını üzüntüye boğdu. Şimdi gözler, yarın Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Arnavutköy Belediyespor maçına çevrildi. Bordo-Beyazlı ekip, bu maçı kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor.

PAZAR GÜNÜ SEYİRCİSİZ MAÇ

Üst üste aldığı 2 yenilgiyle taraftarlarını üzen Çimentaş Elazığspor, seyircisiz maçta Pazar günü Arnavutköy Belediyespor'u konuk edecek. Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'un 8. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Son iki maçından sahadan mağlubiyetlerle ayrılan ve taraftarlarını üzen Bordo-Beyazlı ekibimiz yeni bir başlangıç adına Pazar günü sahada olacak. Temsilcimizde bu maç öncesi sezonu kapatan Burak Aydın haricinde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Gaziantep Bölgesi'nden Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş'ın yardımcılıklarını yine Gaziantep Bölgesi'nden Yusuf Şimşek ile Rıdvan Çevik yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Niğde Bölgesi'nden Turhan Beyke olacak. Müsabaka TFF'nin Youtube Kanalı'ndan canlı olarak yayınlanacak.

PUAN DURUMLARI- MAÇ ANALİZLERİ

Bu karşılaşma öncesi 7 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi alan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 13 puanla 6.Basamak'ta yeralırken, konuk İstanbul Ekibi 7 maçta bir galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 8 puanı bulunan Arnavutköy Belediyesi deplasmanda oynadığı 3 maçta hiç galip gelemezken 2 beraberlik ve 1 yenilgi almış durumda. Rakip fileleri 3 kez havalandıran İstanbul Ekibi kalesinde ise 4 gole engel olamadı.

TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT YENİHAYAT'IN AÇIKLAMALARI

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, ligde 31 hafta mağlup olmadıklarını ancak son iki maçta istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek; Son iki maçımızda Menemen ve Aksarayspor'a kaybettik. Bu maçlarda rakiplerimizden geri kalmadık. Son oynadığımız Aksarayspor maçında rakibimizden daha iyi olmamıza rağmen bireysel bir hatadan yediğimiz gole cevap veremedik. İyi mücadele ettik iyi pozisyonlar oluşturduk, biri de penaltı olmak üzere kaçırdığımız pozisyonlar sonucunda kaybettik. Bu bizi üzüyor. Mücadele yönünden, oyun yönünden rakiplerimizden daha iyi olmamıza karşılık ürettiklerimizi sonlandırma yönünde sıkıntı yaşadık. Bu tablonun sona ermesi için bu hafta futbolcularımız ile hem mental olarak hem de teknik ve tektik olarak gerekli çalışmaları yaptık. Pazar günü oynayacağımız maçı kazanıp yeniden yarışın içinde yerimizi almak istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme