DEVA Partisi, Dünya Astsubaylar Günü'nde Emekli Astsubayların Yanında

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Dr. Hamza GÜR Dünya Astsubaylar günü nedeniyle TEMAD İl Başkanı Özer TAPAN'ı Ziyaret ederek günün anlam ve önemine binaen plaket takdim etti.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Dr. Hamza GÜR, Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla TEMAD İl Başkanı Özer TAPAN'ı ziyaret etti. Ziyarette, günün anlam ve önemine binaen plaket takdim edildi. Başkan GÜR, “Kuruluşunun 40. yılını buruk kutlayan emekli komutanlarımızı yalnız bırakamazdık” diyerek, emekli astsubayların önemine vurgu yaptı.

TAZMİNAT HAKLARI GÜNDEMDE

GÜR, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından söz verilen tazminat haklarının yerine getirilmemesinin emekli astsubayları maddi ve manevi olarak yıprattığını belirtti. Tazminat haklarının, TBMM genel kurulundaki oylamada kimler tarafından çıkarıldığını sorgulayan GÜR, “Emekli astsubaylarımızın sesine ses olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Bu durum, özellikle emekli astsubaylar arasında büyük bir rahatsızlık yaratıyor.

VATANSEVERLİK ÖRNEKLERİ

Başkan GÜR, vatanı uğruna canlarını feda etmeye hazır astsubayların örneklerini de paylaşarak; “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bel kemiği olan emekli astsubayların tazminat haklarını savunmak için tüm siyasileri göreve çağırdı. Gür ayrıca“Bu hakların korunması, ülkemiz için bir borçtur” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme