Düdük Aydoğan'da

Pazar günü deplasmanda oynanacak Motolux 68 Aksarayspor- Çimentaş Elazığspor Müsabakasını Ankara Klasman Hakemi yönetecek…

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi liglerde bu hafta sonunda oynanacak olan müsabakaları yönetecek olan hakemleri açıkladı.


HAKEM ANKARADAN

TFF MHK tarafından yapılan açıklamaya göre Nesine 2. Lig Kırmızı grupta Pazar günü Aksaray Dağılgan stadında oynanacak olan Motolux 68 Aksarayspor- ÇimentaşElazığspor maçını Ankara Klasman Hakemi Evren Aydoğan yönetecek. Karşılaşmada Hakem Aydoğan'ın yardımcılıklarını ise Oğuzhan Kocaçoban ve Orhun Aydın Duran Hakem ikilisi yapacak.. Müsabakanın 4. Hakemi ise Hakan Aktan olacak.


23 ELAZIĞ MAÇI'NA NİĞDE'DEN HAKEM

Nesine 3. Lig 1. Grupta 13 Ekim Pazar günü ilimiz Doğukent Hıdır Bilek stadında oynanacak olan 23 Elazığ FK.- Ergene Velimeşespor karşılaşmasını Niğde Klasman Hakemi Turhan Beyke yönetecek. Beyke'nin yardımcılıklarını Mehmet Saldıraner ve Selçuk Kaplan yapacaklar. Furkan Onur Sarıoğlan ise müsabakanın 4. Hakemi olacak.


YIĞINKİ MAÇINI KİM YÖNETECEK?


Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele veren ve bu hafta deplasmanda oynayacağı Sivas Gücü Belediyespor SK- Central Hospital Aksaray Gençlik karşılaşmasını Berak Osmancıklı, Furkan Karahasan ve Egehan Uğrat hakem üçlüsü yönetecek. Muammer Işık müsabakanın 4. Hakemi olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme