EBMC Başkanı Koca'dan Turkcell'e Teşekkür Etti

GSM Operatörü Turkcell'in İsrail-Filistin çatışmasını dünyaya aktaran Türk gazetecilere ücretsiz iletişim hakkı tanımasına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca teşekkür etti…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun İsrail- Filistin çatışmasını dünyaya aktaran Türk gazetecilere ücretsiz iletişim imkanı tanınması talimatı vermesinin ardından Turkcell, Türk gazetecilere ücretsiz iletişim hakkı tanındığını duyurdu. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, yayınladığı mesajda Filistin'de görev yapan tüm basın mensuplarımıza ücretsiz ve sınırsız uluslararası iletişim hakkı sağlayan GSM Operatörü Turkcell'e minnet duyduklarını belirterek; “Umuyoruz ki en kısa zamanda Masum sivillere yönelik insanlık dışı bu bombalama eylemlerine karşı devletler sessiz kalmayarak İsrail'i durduracaklardır.” dedi.

GSM OPERATÖRÜ TURKCELL'E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM

Başkan Koca mesajında; “ Gazze'nin büyük acısını derinden paylaşıyoruz. Bölgedeki basın mensuplarımızın iletişimlerine destek olmak için ücretsiz dakika, SMS ve internet tanımlayan; Filistin'de görev yapan tüm basın mensuplarımıza ücretsiz ve sınırsız uluslararası iletişim hakkı sağlayan GSM Operatörü Turkcell'e şükranlarımızı sunuyorum. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden ve insanlığın seyrettiği bu vahşi katliamın bir an önce son bulmasını diliyor; acının, kan ve gözyaşının dinmesini temenni ederken, uluslararası toplumda vahşeti durdurmak için derhal harekete geçmelidir. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme