Ekşi Sözlük'e Bir Erişim Engeli Daha!

Ekşi Sözlük, iOS ve Android cihazların dijital uygulama mağazalarından erişime engellendi.

Adeta bir çöplüğe dönüşen provokasyon yuvası Ekşi Sözlük'e, erişim engelleri gelmeye devam ediyor…
Elazığlı Şehit babasının vatan sevgisi ve inancı milyonları gözyaşlarına boğarken, İslam'ı ve Müslümanlığı hedef alan yapılan akılalmaz yorumlar yapılan 'Ekşi Sözlük'e bir erişim engeli daha geldi.
Oy verdiği partiden inancına kadar birçok konuda nefret kusan alçakların yuvası haline gelen Ekşi Sözlük isimli platformun uygulaması, App Store ve Google Play Store mağazalarından "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçesiyle kaldırıldı. Bu kararın ardından Apple, uygulama mağazası App Store'dan Ekşi Sözlük aplikasyonunu kaldırdı. Android cihazlarda ise uygulama cihaza yüklenebilse de giriş yapmak istenildiğinde hata veriyor.

ŞEHİTLERE HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMA GÖZALTI

23 Aralık 2023'te Irak'ın kuzeyinde TSK tarafından gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonları sonucu bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen askerlere ve ailelerine yönelik Ekşi Sözlük platformunda hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen kişiler gözaltına alınmıştı. Elazığlı Şehit babasının vatan sevgisi ve inancı milyonları gözyaşlarına boğarken pedofili 'Ekşi Sözlük' isimli lağım çukurunda İslam'ı ve Müslümanlığı hedef alan yapılan akılalmaz yorumlar yapıldı. Oy verdiği partiden inancına kadar birçok konuda nefret kusan alçaklar, "Kalıbımı basarım ki güncel iktidar partisine oy verdi o baba." diyerek şehidimizin babasına çirkin saldırılarda bulunmuşlardı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme