El Sanatları Sergisine Yoğun İlgi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Orman Bölge Müdürlüğü Lojmanlarında Açılan El Sanatları Kursunun kursiyerlerince Orman Bölge Müdürlüğü VİP Salonunda iki gün süre ile açık kalacak kurs sonu sergisi açıldı.

Bayanlardan oluşan 19 kursiyerin katıldığı kursun bitimine yakın Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü VİP salonunda kursiyerlerin kurs süresi boyunca yaptıkları El Sanatları ürünleriyle açılan sergi büyük ilgi gördü. Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı, Şube Müdürleri, İşletme Müdürü Hidayet Sarı ve kurum personelinin katılımıyla serginin açılışı törenle yapıldı.

SERGİ BEĞENİ TOPLADI

Elazığ AK Parti 26. Dönem Milletvekili MKYK üyesi Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, Bölge Müdürü Mustafa Arpacı ile Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar'ın açılışını yaptığı sergi Bölge Müdürlüğü personelinin yanı sıra kalabalık bir ziyaretçi kitlesi tarafından beğeni ile karşılandı.

Açılış konuşmasında Bölge Müdürü Mustafa Arpacı; “Aileler için bütçelerine önemli ölçüde tasarruf sağlayan ve de personel aileleri arasında hem işbirliğine hem de kaynaşmaya katkıda bulunan bu tür kursların önemine inanan biri olarak emeği geçen herkese, kursiyerlere teşekkür ediyorum” Bölge Müdürümüzün konuşmasının ardından açılan sergi Kurs Usta Öğreticisi Hülya Erdoğan'ın rehberliğinde iki gün boyunca mesai saatlerinde açık tutulacaktır” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme