Elazığ Ak Belediyeciliğe EVET Diyecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ programında yaptığı açıklamada Elazığlılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, 31 Mart'ta Elazığ'a yine Ak bir belediyenin hizmet edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Elazığ'a Fırat nehri benzetmesi yapan Yılmaz, x sosyal medyasında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“ELAZIĞ FIRAT GİBİ ASİL VE COŞKUN”

“Erenlerin, evliyaların, şehitlerin memleketi; Fırat gibi asil ve coşkun Gakkoşların diyarı Elazığ'da gönüllerin, duaların bir olduğu İftar soframızda Elazığlı hemşehrilerimizle buluştuk, Ramazan'ın sevincini ve bereketini paylaştık.

“ÖNCE ÜRETİM, ÖNCE İSTİHDAM”

Ardından ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan, “Önce üretim, önce istihdam” diyen birbirinden kıymetli Elazığlı iş insanlarımızla, sanayicilerimizle, esnafımızla bir araya gelerek, şehrimizin ekonomisine güç katacak yeni projeler, fırsatlar ve olanaklar üzerine istişarede bulunduk.

“İNSAN ODAKLI ÜRETEN BELEDİYECİLİK”

Şehirlerimize eser kazandıran, gönüllere dokunan, insan odaklı proje ve hizmetler üreten belediyecilik anlayışımızın en yakın şahidi olan Elazığlı hemşehrilerim AK Belediyeciliğe bir kez daha “Evet” diyecektir.

“ŞERİFOĞULLARI ELAZIĞ'A HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK”

Büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışan Elazığ Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğulları ve tüm İlçe Belediye Başkan Adaylarımız, Gakkoşların desteğiyle, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak Elazığ'ımıza hizmet etmeye devam edecektir.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme