Elazığ'da Ak Parti Temayül Yoklamasına Yoğun Katılım

AK Parti temayül yoklaması Elâzığ'da gerçekleştirildi.

AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı sürecinin bitmesinin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da teşkilatlar sandık başına gitti.

Elektronik ortamda yapılan temayül yoklamasına partililer yoğun katılım sağladı.

KARASAYAR: HATALARI YÜZDE SIFIRA İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ

Elazığ'da gerçekleştirilen Temayül yoklamasına katılan AK Parti MKYK Üyesi Ve Temayül Komisyonu Başkanı Orhan Karasayar, “Temayül yoklamalarımız da teşkilatlarımızın aday tercihler noktasında çalışmamız var. Teşkilatlarımız hangi aday üzerinde tercih belirleyeceklerini tespit ederek bunu aday belirleme de kriterlerimizden biri olarak kullanıyoruz. Tek kriterimiz temayül yoklaması değil temayülün dışında kamuoyu yoklamaları, genel merkez değerlendirmesi neticesinde adaylarımız belli olacak ama bizim için temayül yoklaması önemli göstergelerden bir tanesi. Bizler AK Parti olarak tamamen elektronik ortamda yapıyoruz, elektronik sistemde yapıyoruz. Elektronik sistemde temayülde yapılacak hataları yüzde sıfıra indirmiş bulunmaktayız” dedi.

YILDIRIM: ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Öncelikle tabi bir saygı ve bir iş disiplini çerçevesinde oylarımız kullanılıyor ve buradan çıkacak sonuçla da aday adaylarımız üzerinde önemli bir kriterin sonucunu almış olacağız. Öncelikle şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu huzur ve sükûnetin temayülün sonuna kadar devam edeceğini de düşünüyorum. Katılımcı aday adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme